2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en yarar fiyat politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın sırasında insanların çabucak hariçya çıkmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış kapılardır.

 Buna ödenek, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların palas boşaltma olmalarını sağlamlar.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca yangın kapısı açılabilir olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu baplar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı derunin tabela gökçe ve parafin; ivedili çıkış kapısındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, içre kâin insanlarla birlikte değerli eşyaları korumak namına…

This website is using a security service Yangın Çıkış Kapısı to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre bir numara kanat kapı Yangın Merdiveni Kapısı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim nakliye avantajları esenlamaktadır.

Report this wiki page